Maaginen ilta Myllypuron tekiksen vesipuostossa!

Zenith - FC SUMU 77 1-2 (1-1)

Zenith otti pallon haltuunsa ottelun alussa, mutta ei oikeastaan päässyt mihinkään seiskaseiskan hyvän prässin ansiosta. Pallo voitettiin useaan otteeseen syvällä Zenithin alueella, jonka jälkeen mentiin kovaa kohti maalia. Ruokki käytti ensimmäsellä jaksolla Zenithin puolustus pelaaija pujoittelukeppeinä ja ehti pistää parit makeet puikotkin ennen kuin hänet taklattiin ja joutui poistumaan kentältä.

Zenithillä oli hankaluuksia puolustaa kulmapotkuissa kerta toisensa jälkeen. Kovan paineen jälkeen Zenith laittoi pallon yhtä hyvin omaan maaliin Akin antamasta kulmapotkusta.

Zenith sai sitten pelistä paremman otteen ja tauolle mentiin 1-1 tilanteessa.

Toisella puoliajalla sateen yltyessä peli oli molemmin puolin varovaisempaa, kumpikaan ei selkeästi halunnut hävitä. Seiskaseiskan prässi ei ollut yhtä aktiivinen kuin ensimmäisellä jaksolla ja Zenithille jäi enemmän tilaa pelata palloa, saamatta aikaan kunnon hyökkäyksiä.

Vihreät taas löysi pelirytmin ottelun loppua kohden. Ensin Topi veti jumalaisen laakapallon joka viuhui vastuttamattomasti maanuoliaisena ekaan pakkiin. Sitten Arto lähetti puhtaalla osumalla laakapallon noin 100 kilometrin tuntinopeudella kohti vastustajan maalia, mutta vain osuaakseen nyt hieman lähempänä Herttoniemeä sijaitsevan maalin yläkirteen... Aki otti vastuuta ja pamautti vaparin ylämummoon noin 25 metristä, ja homma oli sillä selvä!

Man of the Match: Aki kahdella maalillaan ja varmalla esityksellä puolustuksessa!

Seiskaseiskan yhtenäinen esitys oli ratkaiseva tekijä illan voitossa.

Avaus XI
Samir - Ruokki
Bright-Topi-Arto-Crisu
Niki-Aki-Thomas-Marko
Kauri

Shout out vielä FC SUMU - Suurmetsän Urheilijat suuntaan. Onnittelut voitosta! Mad Housella oli kuulemma tunnelma katossa!

youllneverwalkagain77

TUNNUSTA VÄRIÄ JA KANNUSTA SUMUA

SUMU fanihuivi15eur

OSTARIN SUUTARISTA OMAKSI TAI LAHJAKSI 15€