Kokenut Helsingin Ponnistus vei pidemmän korren

Tulosta

Aurinkoisena maanantai-iltana monet olivat löytäneet tiensä Myllypuroon katsomaan nelosen sarja-avausta, kun FC SUMU 77 hävisi tasaisessa kamppailussa Ponnistusta vastaan 0-1. Debyyttinsä Sumun vihreässä paidassa sai oikealla härkämäisesti puolustanut Marko, keskikentällä kovaa työtä tehnyt Niko ja vaihdosta tullut nopea ja tekninen Rafael.

Ponnistuksen pakka puolusti tiiviisti ja syvällä lähes koko pelin. Seiskaseiskalla annettiin paljon tilaa pitää palloa eteenkin puolustuksessa ja keskikentällä. Palloa yritettiin pelata maalille maata pitkin sekä ilmassa, mutta Ponnistuksen isokokoiset ja kokeneet pelaajat puolustivat tonttinsa hyvin. Ponnistuksen voitettuaan pallon he lähtivät nopeisiin vastahyökkäyksiin.
Ottelun ainoa maali syntyi ensimmäisellä puoliajalla kun Ponnistuksen hyökkääjä nappasi lyhyeksi jääneen syötön maalivahdille ja laittoi pallon pömpeliin Kaurin ohi.

SUMU taisteli kovaa saadakseen tasoitusmaalin. Maalipaikkoja syntyi, mutta hieman enemmän tarkkuutta viimeisissä syötöissä sekä maalin edessä olisi tarvittu jotta tasoitusmaali olisi saatu.

Toisella puoliajalla SM-tasolla ja Suomen maajoukkueessa pelannut Ponnistus legenda Tommi Paavola nähtiin kentällä. Tatsi on kyllä edelleen tallessa!

Seiskaseiska saa ensi maanantaina vastaansa viime vuosina tutuksi tulleen Zenith Myllypuro!