Vihreät avasivat tasurilla Assu Cupissa

Tulosta

FC SUMU 77 - PK-35 3div. 2-2 (1-2)

PK-35 lähti otteluun nuorella ja liikkuvalla joukkueella jossa taitoa piisasi.
Vahvistunut seiskaseiska sai kuitenkin otteluun loistavan alun kun Nikin vaparista pk-puolustaja puski pallon omiin, hetkeä myöhemmin Vu:lla oli paikka sivaltaa peli jo 2-0 kun Pukinmäkeläisten maalivahti lahjoitti pallon suoraan jalkaan mutta Vu:n nosto ykkösestä osui ylärimaan ja pomppasi viivalta ulos pk-puolustukset siivotessa tilanteen väljemmille vesille.
PK tasoitti ottelun kauniin sommitelman päätteksi kun pallo pelattiin päätyviivalta takaviistoon johon 77 linjan tiputtaesssa oli jäänyt aivan liialti tilaa 1-1.
Punamustat viimeistelivät vielä toisen ensimmäisen jakson loppuun kun vihreiden linja pelasi aivan liian korkealla eikä Kauri maaliltaan ehtinyt pallolle. Tauolle tilanteessa 1-2.

Toinen jakso oli vihreiltä parempi, varsinkin hyökkäyksessä pelanneelle Jossille siunautui hyviä paikkoja.
Myös Niki pääsi kokeilemaan kulmasta mutta takatolpalla seissyt pk puolustaja putsasi pallon viivalta. Pk:lla oli paikka puolittaisesta läpiajosta mutta heikko veto päättyi Kaurin torjuntaan. Sen kummempaa ei PK:n juniorit eivät enään aikaiseksi saaneet. Lopulta vihreiden ote palkittiin kun Jossi karkasi ja sijoitti pelin kahteen kahteen.

Positiivista pelissä oli ehdottomasti hyvä toinen jakso ja debytantti Timothy Adams (CAN) joka yllätti kaikki olemalla erittäin terävä oikealla laidalla.

Tänään klo: 18.00 vastassa 6.divisioonan PK35/Vamos.

SUMU!