Otteluraportti: SUMU 77 vs Gnistan 0-4 (0-0)

Tulosta

Maanantaina Suomen Cupissa takkiin 2 divarin Gnistanille puhtaasti 0-4 (0-0)
Ensimmäinen jakso oli maaliton, johtuen Gnistanin huonosta viimeistelystä, ja meidän kurinalaisesta ja aktiivisesta puolustuspelistämme. 
Meilläkin oli muutama huippupaikka ensimmäisellä jaksolla.  Eero Karvonen oli millimetrien päässä viedä vihreat soturit johtoon 35minuutin kohdilla. Lisäksi Hyökkäysparillemme Josef Fakeh ja Bright Soje siunaantuivat yhdet tontit mieheen. Ensimmäisellä jaksolla Gnistanin ilmeissä oli pientä turhautumista.


Toisella puoliajalla Gnistan sai ensimmäisen maalinsa liian nopeasti pelin 49minuutilla kulmapotkusta, tämä vaikutti peliimme ainakin vähäksi aikaa ja Gnistan vyörytti peliä liiaan lähellä maaliamme. 
Gnistanin toinen maali syntyi heppoisasti tuomitusta rangaistuspotkusta. Tämä taas sisuunnutti vihreitä sotureita taistelemaan oikein kunnolla ja peli olikin viimeiselle kympille asti melko aaltoilevaa. 
Vaihdosta sisään tullut Rafael kolkuttelikin Gnistanin oikeata tolppaa noin 70minuutilla. 
Gnistanin kolmas maali syntyi 81minuutilla kun oikealta puolustajaltamme vietiin pallo väärinottein tuomarin siihen puuttumatta ja topparin tullessa laitaan peittämään jä Gnistanin hyökkääjälle liikaa aikaa pilkun kohdalla. Viimeistely oli hyvä, maalivahtimme oli siinä kyllä hyvin mukana mutta ei ihan yltänyt palloon.
Gnistanin viimeinen maali syntyi lyhyenä annetun kulman päätteeksi kun Antton Koskinen pääsi vapaasti heittämään rangaistusalueen ulkopuolelta kierteisen pallon takakulmaan ohi voimattoman maalivahtimme.

Peli antoi hyvät näytteet tiiviistä ja nöyrästä puolustuspeli valmiudestamme ja rohkeudesta pyrkiä pallonhallintaan kovempiakin joukkueita vastaan. 
Tästä on hyvä jatkaa harjoituskauden toiselle jaksolle! Ja kohti sarjakautta!

 

Avaus: 

MV: Kauri Silmujärvi

Puolustuslinja: Marko Kankaanpää, Thomas Kiil, Aki Strömberg, Nicklas Blomqvist

Keskikenttä: Janne Lehmustola, Arto Jääskeläinen, Cristian Cervera, Eero Karvonen

Hyökkäys: Bright Soje, Josef Fakeh

Vaihdosta sisään: Rafael Henrique 69min, Vu Nguyen 75min. ja Samir Halhul 90min.