31.1. la treenipeli FC Kontu/LA vastaan päättyi sopuisasti 2-2 (2-1)

Maalien makuun SUMU/77 pääsivät Rafael Henrique ja Samir Heroum. Heroum oli avustamassa treenipelissä. Hän pelaa SUMU/SOB joukkueessa. Rafael on 77n uusia pelimiehiä. 
 
Avauskokoonpano oli seuraavanlainen: 
Maalissa: Vini
(4-2-3-1) Jontte(ED), Thomas, Staudi(ED, Mikael: Crisu, Eero: Rafael, Phong, Vu: S.Heroum
Puoliajalla sisään: S.Halhul, Nando, Ahis, Tung,  ja R.Jaba
 
Ensimmäiset 20minuuttia oli 77 osalta hyvää pelaamista ja siinä ajassa viimeisteltiin kaksi komeaa maalia, lisäksi vastustaja tinttasi yhden suoraan vaparista.
20min jälkeen peli meni liika yrittämiseksi ja hosumiseksi. Meillä oli koko loppupelin liian suuri kiire vastustajan maalille. Lisäksi hätä tuli puseroon pienenkin paineen alla. Pelistä puuttui rauha ja maltti.
Kontu vei peliä käytännössä kokoajan 20min. jälkeen onnistumatta kuitenkaan kuin kerran maalinteossa. Konnun toinen maali syntyi toisella jaksolla kulmapotkusta.
77:lla oli muutama paikka maalintekoon nopeista vastahyökkäyksistä. Heroum oli karata muutamaan otteeseen. S.Halhul pelasi Heroumin kanssa hienon seinän heti toisen puoliajan alkuun ja pääsi maalivahdin kanssa nokatusten, viimeistely oli kuitenkin heppoinen ja maalivahdilla ei ollut vaikeuksia vangita palloa.
 
Molemmilla joukkueilla varsin kokeelliset kokoonpanot. Kaikki osallistuneet antoivat näyttöjä valmennusjohdolle, jotkut parempia ja jotkut huonompia. Pelissä testattiin myös samoja miehiä eri pelipaikoilla ja saatiin selvyyttä pelaajien laadusta ja muuntautumiskyvystä.
 
Treenipeli oli kaikinpuolin hyvä henkinen ja palveli molempien joukkueiden valmistautumisjaksoa.
 
1.2. Sunnuntaina 77 jatkoi voittoputkeaan futsalsarjassa ja kohosi sarjataulukossa ainakin hetkeksi neljännelle sijalle. Sunnuntain ottelussa kaatui Dynamo sekavan esityksen jälkeen 5-3. 
 
Maalit: Samir, Fabe, Bright ja Janne 2x.
Kaksimaalia viimeistellyt Janne
 
Hyvää pelissä oli se että 77 pystyy huonollakin esityksellä kaivamaan kolme pistettä itselleen. Pelin parhaat olivat ilmi liekeissä ollut maalivahti Kauri sekä kaksi maalia viimeistellyt Janne.
 
Lisää futsalpelin kuvia osoitteessa: https://onedrive.live.com/?cid=1A851FA9A9E05D61&id=1A851FA9A9E05D61%213506&authkey=%21AEA7BXkMjafu7Hs

youllneverwalkagain77

TUNNUSTA VÄRIÄ JA KANNUSTA SUMUA

SUMU fanihuivi15eur

OSTARIN SUUTARISTA OMAKSI TAI LAHJAKSI 15€