SUMU77 - MPS Atletico/Akatemia 5div. 2-0 (1-0), Suomen Cup 1.kierros

30min 1-0 Fakeh
69min 2-0 Karvanen

Avauskokoonpano: Mv: Silmujärvi P: Vainikka, Strömberg, Kiil, Kankaanpää. KK: S.Halhul, Fakeh, Cervera, P.Nguen, Bright.
H: Ruokangas

Vaihdosta kentälle: Jääskeläinen, Karvanen, V.Nguen, Rafael, Bruno Costa, Lampinen

Raportti:

77:n Suomen Cup 2015, pyörähti käyntiin sunnuntaina alkuillasta kun ensimmäisellä kierroksella vastaan asettui divisioonaa alempana pelaava ennakkoon heikompi MPS Atletico/akatemia.

Vihreät ottivat heti otteen pelitapahtumista ja ensimmäinen paikkakin aukesi ihan ensiminuutteilla kun Bright pelattiin näyttävästi laidalta karkuun. Keskitys löysi Ruokin maalilta mutta vain MPS kopparin huikea jalkatorjunta pelasti ja piti pelin tasoissa.

Mps:ssällä ei ollut juuri asiaa palloon ensimmäisellä jaksolla, ainoa vaaranpaikka oli vapaapotku joka tuomittiin aivan 16 rajalta, mutta sekin leijaili taivaan tuuliin.

Puolen tunnin kohdalla toppari Kiil otti ohjat käsiinsä ja lähti tuomaan palloa itse ylös ja haki jo epätoivoiselta näyttäneellä keskityksellä Jossin maalin takatolpalta, Jossi nikkasi pallon vastakkaiseen kulmaan ja lukemat olivat 1-0.

Toisella jaksolla sama tahti jatkui, MPS ei vaarallisille paikoille päässyt ja 77:n avauspeli tökki ja kierrätettiin palloa paljon omissa.

Paljon pelistä kertoo se että Mps:n vaarallisimmaksi paikaksi jäi keskitys joka oli painua takayläkulmaan mutta Silmujärvi sai suht vaivatta tipattua pallon riman alta kauemmas.

70min kohdalla Malmilaisten hakiessa tasoitusta jo hullunlailla nostaen pelajiaan ylemäs, 77 iski näyttävällä vastahyökkäyksellä
joka lähti pitkästä avaavasta pallosta. Vu pelattiin laidalta läpi ja Karvanen runttasi takatolpalta keskityksen sisään.

Lopussa Akatemia koitti vielä luoda painetta mutta suht helpolla 77 kesti ja raivasi tiensä seuraavalle rundille.

Kiitos kannattajille!

youllneverwalkagain77

TUNNUSTA VÄRIÄ JA KANNUSTA SUMUA

SUMU fanihuivi15eur

OSTARIN SUUTARISTA OMAKSI TAI LAHJAKSI 15€